Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Raajojen ihon telangiektasioiden hoito, Kapillaarilaajentumat raajojen iholla, luutasuonet

Raajojen ihon telangiektasioiden hoito

Telangiektasiat ovat kiusallisen näkyviä pieniä, tähtimäisiä tai säteittäisiä verisuonikuvioita, joita esiintyy erityisesti naisilla reisien ja säärien alueella. Joskus ne saattavat olla hyvinkin kivuliaita, toisinaan vain esteettinen ongelma.

Häiritsevien verisuonten hoito laserilla

Cutera CoolGlide Exel Nd Yag yhdistää optimaalisen aallonpituuden joustaviin parametreihin ja näin pystyy parhaaseen mahdolliseen hiussuonten laserhoitoon. Tämän teknologian avulla voidaan hoitaa erilaisia suonia nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Laserhoito sopii tummalle, vaalealle ja ruskettuneellekin iholle.

Miten laser hoitaa verisuonimuutoksia ja kenelle hoito sopii?

Laserlaite tuottaa voimavalovälähdyksiä, jotka saavat veren hyytymään suonessa ja lopulta elimistö sulattaa suonen pois. Verenkierto ohjautuu tämän jälkeen syvemmälle ihossa oleviin suoniin. Laserhoidolla voidaan poistaa epäesteettisiä suonia vartalolta ja pieniä hiussuonia kasvoista. Menetelmä ei kuitenkaan sovellu suonikohjujen hoitoon.

Arvion laserhoidon sopivuudesta ja menetelmän valinnan, sekä hoitosuosituksen tekee Sairaala Siluetin lääkäri.

Laserhoidosta toipuu nopeasti

Ihon verisuonimuutosten laserhoidon jälkeen iho saattaa lievästi punoittaa tai olla mustelmainen. Jos hoidetut suonet sijaitsevat säärissä, voi jälkihoitona käyttää tukisukkia lääkärin suosituksen mukaan. Hoidon jälkeen voi elää normaalia arkea, mutta reipasta liikuntaa tulee välttää 24 h hoidosta ja hoidettu alue tulee suojata auringolta.

Lopullinen hoitotulos näkyy vasta kuukausien päästä, mutta viitteitä tuloksesta jo 2−6 viikon kuluttua hoidosta.


Tulosta sivu