Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Laserkuorinta

Ihon laserkuorinta, akne, rypyt

Vanhenemisen ja auringon aiheuttamat rypyt, uurteet ja kohoumat ja aknen jättämät arvet voidaan tasoitta ihon laserkuorinnalla. Huippuluokan laitteilla ja varmalla ammattitaidolla operaatio on yksinkertainen ja helppo tapa tasoittaa ihoa. Hoidon tulos ei perustu pelkästään hiontavaikutukseen, vaan käsittelyn jälkeen syntyvän uuden ihon kiristymiseen. Laser vaikuttaa kollageenisäikeisiin aikaansaaden niiden kutistumista ja ryppyjen sekä poimujen oikenemista.

Koska eri kuorinta- ja hiontamenetelmät vaikuttavat eri tavoin, valitaan menetelmä hoidettavan ihomuutoksen, ihon kunnon ja värin perusteella. Laserkuorintaa käytetään akneihon epätasaisuuksien, ihon värimuutosten sekä ihon ryppyisyyden hoitoon. Se antaa elävyyttä ja heleyttä iholle poistaessaan karheutta, pikku ryppyjä ja pigmenttihäiriöitä. Koska kuorinnan syvyys on tarkasti määrättävissä, menetelmää voidaan käyttää myös kasvojen kohotusleikkauksen yhteydessä sekä kasvojen, nenän ja silmäluomien hoitoon. Laserhoidolla on kuitenkin myös rajoituksensa. Se ei sovi kaikille ja on monia hoitomenetelmiä, joilla päästään yhtä hyvään tai parempaan tulokseen. Hoitopäätös kannattaa tehdä tiedon pohjalla yhteistyössä Siluetin plastiikkakirurgin tai ihotautilääkärin kanssa.

Hoidon kustannukset

Laserkuorinnan kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetysta anestesiasta. Tarkan kustannusarvion sinulle tehdystä hoitosuunnitelmasta saat vastaanotolla.

Hoidettaessa aknen aiheuttamaa kuoppaisuutta tai vammasta aiheutunutta ihon epätasaisuutta vakuutus osallistuu kustannuksiin normaalisti.

Siluetissa on käytössä  uusinta lasertekniikkaa oleva Cutera, joka tarjoaa monipuolisia hoitokeinoja myös aknen aiheuttamaan ihon epätasaisuuteen ja ryppyjen hoitoon. Laserin silottava vaikutus perustuu mm. ihon kollageenin stimulointiin. Cutera-laserhoidot ovat usein lyhyitä sarjahoitoja, joista toipuu nopeasti.


Tulosta sivu