Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Ihon kiinteyttäminen laserilla

Sairaala Siluetti ja SiluettiSpa käyttävät hoidoissaan lasertekniikan parhaimmistoa. Ihoa kiinteyttävissä hoidoissa käytetään turvallista ja tehokasta Cutera Titan XL -infrapunavalolähdettä, joka stimuloi ihon kollageenin kasvua. Ihoa kiinteyttäviä laserhoitoja voidaan tehdä kasvoille, leuan alle ja kaulalle.

Miten laser kiinteyttää ihoa ja kenelle toimenpide sopii?

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Laite suojaa ihon pintakerrosta (epidermis) viilentämällä sitä toimenpiteen aikana.

Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen ja leuan hoidossa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin sairaanhoitajan konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito on nopea ja tehokas toimenpide

Cutera® Titan™ laserhoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalle ja leuan alle.

Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä lasertoimenpide antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla laserhoitoa saaneilla tulokset näkyvät asteittain 3−6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton. Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Laserhoidosta toipuu nopeasti

Laserhoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita.

Välittömästi ihoa kiinteyttävän laserhoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.


Tulosta sivu