Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Siluetti kouluttaa ammattilaisia

Plastiikkakirurgia vaatii ammattitaitoa

Yksityissairaalan toiminnan korkeaa laatua voidaan ylläpitää ainoastaan jatkuvalla henkilökunnan koulutuksella. Siluetissa jatkuvan koulutuksen ideologia on 1977 perustetun Kirurgipalvelun peruja. Tampereella aloitettu koulutustoiminta on vuosien aikana tullut säännölliseksi ja sen hyödyt ovat jo todettavissa Sairaala Siluetin toiminnassa. Ammattitaitoisen ja turvallisen hoitotiimin luominen vaatii jatkuvaa kaikkien ryhmän henkilöiden koulutusta. Siksi ei myöskään riitä, että henkilökuntaa lähetetään muualle koulutukseen, vaan tarvitaan myös koulutusta paikanpäällä, työpaikkakoulutuksena.

Heden Heden

Vasemmalla: Tri Per Hedén Rintojen suurennuskoulutuksessa 2009, Oikealla: laserkoulutusta 2009

Esteettinen kirurgia, kauneuskirurgia on tiimityötä

Siluetti sairaalana tukee kaikenlaista ammattiin liittyvää henkilöstön koulutusta. Muualla, sekä kotimaassa että ulkomailla saatu koulutus avaa näkemään, että samaa työtä tehdään muuallakin ja samat ongelmat on ratkaistavina. Se antaa uusia ideoita työhön ja laajentaa näkemystä, niin että pystymme näkemään kauempaa katsoen oman tehtävämme työryhmässä. Siluetin lääkäreiltä edellytetään jatkuvaa täydennyskoulutusta. Koulutusta tulee hakea sekä kotimaasta että ulkomailta. Jokainen Siluetin lääkärin on velvoitettu pitämään tietotaitonsa ajan tasalla. Suosittelemme kokous- ja koulutusmatkoja sekä Atlantin taa että Eurooppaan useita kertoja vuodessa. Joitakin toimenpiteitä varten sairaala vaatii plastiikkakirurgilta erillisen kurssin suorittamista. Muun muassa nenäleikkauksia voi suorittaa vain jos on käynyt Dallasissa professori Gunterin järjestämän nenäkurssin, jossa leikkaukset tehdään cadaver dissectioina.

Kirurgipalvelussa ja Sairaala Siluetissa on ainoana sairaalana Suomessa järjestetty säännöllisesti esteettisen kirurgian eli ulkonäkökirurgian (plastiikkakirurgi Matti Pakkasen luoma nimi kauneuskirurgialle) koulutusta plastiikkakirurgeille. Tänään Siluetti tunnetaankin kansainvälisesti esteettisen kirurgian koulutuspaikkana. Lipoplsty University valitsi Siluetin ensimmäisenä Euroopassa vartalon muotoilun koulutuspaikaksi. (Lipoplasty, vartalon muotoilu, rasvaimu, ultraäänirasvanpoisto, laihdutus).

Katso kansainväliset koulutustilaisuudet ja kouluttajat

FATS

The Finnish Aesthetic Teaching Symposium has a long history of hands-on teaching in plastic surgery. Many internationally well known plastic surgeons have attended our meetings and presented the latest techniques in aesthetic surgery.