Verkkoajanvaraus  010 3246 400      info(at)siluetti.fi

Parempi Terveys -konsultaatiosta alkuun

Siluetti Health -palvelut auttavat sinua tekemään terveyttäsi edistäviä elämäntapamuutoksia ja kartoittamaan mahdollisia terveysriskejä. Voit aloittaa tiesi kohti parempaa terveyttä Siluetti Health -klinikan kardiologin tai erikoislääkärin konsultaatiovastaanotolta. Konsultaatiossa voidaan kartoittaa yksilöllisesti sopivimmat terveystutkimukset.

ENSIMMÄINEN ASKEL KOHTI PAREMPAA TERVEYTTÄ

Ensimmäinen askel -tutkimukset toimivat sekä terveysmittareina että viittoina laajemman ohjelman valintaan. Ensimmäinen askel -tutkimukset voitte tehdä yksitellen tai yhdistää niitä muihin Siluetti Health -tutkimuksiin.

IMT-tutkimus

ASKEL 1:
IMT-TUTKIMUS

= Intima-media thickness

Kaulavaltimon seinämän paksuus kertoo riskistä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin. IMT-tutkimuksessa mitataan ultraäänen avulla kaulavaltimon seinämän paksuutta. Tutkimus on nopea ja kivuton tapa selvittää yksilöllisesti verisuonten terveyttä ja antaa näin mahdollisuuden reagoida sairastumisriskiin ajoissa. Tutkimus sopii erinomaisesti tilannekatsaukseksi ja elämäntapamuutosten pohjaksi korkeasta kolesterolista kärsiville ja henkilöille, joilla on sukurasitteena sydän- ja verisuonisairauksia. Tutkimuksen tekee kardiologi.

Kesto 60 min | Hinta 310 €


DXA-tutkimus

ASKEL 2:
LUUNTIHEYS & KEHONKOOSTUMUS
DXA -TUTKIMUS

= Dual energy X-ray absorptiometry

DXA-tutkimus on kehonkoostumusmittaus, jossa selviää luuntiheys sekä vartalossa olevan rasvan ja lihaskudoksen määrä, sijainti ja suhde. Luuntiheys kertoo osteoporoosiin sairastumisen riskistä. Luuston kuntoa ei voi mittaamatta tietää, sillä tiheyden alenema on oireeton. Kaikki rasva kehossa ei ole pahasta, vaan ratkaisevaa on rasvan sijainti ja suhde lihasmassaan. Tutkimus sopii erinomaisesti painonhallintaa suunniteltaessa tai kehon ikämuutosten kartoitukseen.

Kesto 45 min | Hinta 210/290 €


DXA-tutkimus

ASKEL 3:
LABORATORIOKOKEET

Kattavat, yksilölliset verikokeet sel¬vittävät laajasti nykyistä terveydentilaanne. Laboratoriokokeet suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti selvittämään juuri teitä kiinnostavia asioita terveydestänne. Saatte analyysin saaduista tuloksista ja niiden merkityksestä terveydellenne. Mitattavia asioita voivat olla mm. sokeri- ja rasva-arvot, rauta-arvot, vitamiinipitoisuudet, kuten D-vitamiinin määrä, kilpirauhasen ja munuaisten toiminta, suola-, maksa- ja hormoniarvot.