010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin

SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, joka tarjoaa monipuolisia ja tuloksellisia Medical Spa -hoitoja sekä hyvinvointia lisääviä spa-palveluita. Uskomme yksilön oikeuteen nauttia hyvästä olosta ja viehättävästä ulkonäöstä ikään katsomatta.

Yhdistämme mielellämme kaiken osaamisemme asiakkaitamme parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoiseen tiimiimme kuuluvat myös Sairaala Siluetin asiantuntijat. Myös Siluetin plastiikkakirurgien vastaanotot ovat SiluettiSpan harmonisissa tiloissa Helsingin Pohjoisesplanadilla.

Ainutlaatuinen palvelukonseptimme tarjoaa hetkiä täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin.

Kauniin kesän muistilista

Satoi tai paistoi, lomalla tai töissä, nauti kesästä ja omasta kauneudestasi! Kesälook voi olla rento ja huoleton, ja siksi koostimme muutamia vinkkejä helpottamaan kauneudenhoitoasi.
1.6.2017 Lue lisää

Lymfahieronta aktivoi kehon nestekiertoa

Hieronta on turvotusta lievittävää, kehoa ja mieltä rentouttava hoito. Lymfassa hoitoliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä, mutta tuloksellisia. Kysymyksiin vastaa lymfahieronnan asiantuntija, Siluetin koulutettu hieroja Selina.
10.4.2017 Lue lisää

Kestopigmentoinnin 3D-karvatekniikalla luonnollinen lopputulos

Nykyiset pigmentointitekniikat antavat luonnollisen kauniin lopputuloksen. Lue lisää kestopigmentoinnista.
10.3.2017 Lue lisää

InnoPen-mikroneulaus

InnoPen-mikroneulaus sopii muun muassa ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, rosacean ja aknearpien hoitoon, pigmenttimuutoksiin ja hiusten lähtöön. Pienillä mikroneuloilla voidaan hoitaa myös ohutta silmänympärysihoa ja juonteita kohdistetusti.
10.3.2017 Lue lisää

Nanorasvansiirto sopii silmänalusten hoitoon

Nanorasvansiirto korjaa ihon väriä ja kimmoisuutta. Tekniikka soveltuu parhaiten kasvoihin, erityisesti tummien silmänalusten ja suunympäryksen pintauurteiden hoitoon.
1.3.2017 Lue lisää