010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin

SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, joka tarjoaa monipuolisia ja tuloksellisia Medical Spa -hoitoja sekä hyvinvointia lisääviä spa-palveluita. Uskomme yksilön oikeuteen nauttia hyvästä olosta ja viehättävästä ulkonäöstä ikään katsomatta.

Yhdistämme mielellämme kaiken osaamisemme asiakkaitamme parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoiseen tiimiimme kuuluvat myös Sairaala Siluetin asiantuntijat. Myös Siluetin plastiikkakirurgien vastaanotot ovat SiluettiSpan harmonisissa tiloissa Helsingin Pohjoisesplanadilla.

Ainutlaatuinen palvelukonseptimme tarjoaa hetkiä täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin.

Maksuton konsultaatio eClubilaisille

Siluetin asiakkaana sinun ei tarvitse olla itse asiantuntija, sillä sopiva hoito kartoitetaan konsultaatiossa, jonka tekee kosmetologi, sairaanhoitaja tai lääkäri. Voit liittyä eClubiin aikaa varatessasi. Konsultaatioon sisältyy Visia-ihoanalyysi.
13.1.2017 Lue lisää

Hoida silmänympärysihoa oikein!

– Silmänympärysiho on ohuempaa kuin muualla kasvojen alueella, ja siksi se vaatii tarkempaa hoitoa, laadukkailla hoitotuotteilla. Lue kosmetologimme täsmävinkit silmänympärysihon hoitoon.
4.1.2017 Lue lisää

Hyvästit kainalo- ja bikinialueen karvoille!

– Tiina aloitti karvoituksen nujertamisen tarjoushinnan innoittamana, mutta syitä oli muitakin.
17.10.2016 Lue lisää

Suurista roikkurinnoista voi päästä eroon

Marjolla oli teini-iästä lähtien suuret, D-kupin rinnat. Lasten imetysten jälkeen ja iän tuomien muutosten myötä Marjo päätti hakeutua rintojen pienennysleikkaukseen. Lue Marjon kokemus rintojen pienennysleikkauksesta.
14.10.2016 Lue lisää

Euroopassa suosittu Viveve-hoito nyt Siluetissa

Radiotaajuuslaitehoito parantaa naisen seksielämää kivuttomasti.
1.9.2016 Lue lisää