010 3246 400      info(at)siluettispa.fi    

Täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin

SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, joka tarjoaa monipuolisia ja tuloksellisia Medical Spa -hoitoja sekä hyvinvointia lisääviä spa-palveluita. Uskomme yksilön oikeuteen nauttia hyvästä olosta ja viehättävästä ulkonäöstä ikään katsomatta.

Yhdistämme mielellämme kaiken osaamisemme asiakkaitamme parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoiseen tiimiimme kuuluvat myös Sairaala Siluetin asiantuntijat. Myös Siluetin plastiikkakirurgien vastaanotot ovat SiluettiSpan harmonisissa tiloissa Helsingin Pohjoisesplanadilla.

Ainutlaatuinen palvelukonseptimme tarjoaa hetkiä täydellisiin päiviin – parempiin huomisiin.

Ultherapy

Jutta ja 10 suurta unelmaa:
Johannan suuri unelma oli pienemmät rinnat

Liv-kanavan lifestyle-ohjelma Jutta ja 10 suurta unelmaa auttaa ihmisiä keventämään painoaan ja saavuttamaan omia unelmiaan. Johannan unelma oli rintojen pienennysleikkaus. Painon pudottua riittävästi Johanna pääsi Siluetin plastiikkakirurgi Katja Puumasen potilaaksi.
11.5.2016 Lue lisää

Siluetin parhaat keinot selluliitin selättämiseen!

Pelkillä kotikonsteilla harva onnistuu nujertamaan ”appelsiini-ihon”, jota kertyy erityisesti naisilla alaraajoihin ja pakaroihin. SiluettiSpalla on monia keinoja hoitaa selluliittia. Hoidon voi valita ongelman asteen, omien mieltymysten ja kukkaron mukaan! 22.1.2016 Lue lisää

Kaipaatko nuorekasta piristystä peilikuvaasi?

Jo pienillä muutoksilla voi olla ulkonäköä piristävä ja jopa nuorentava vaikutus. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin. Nämä rohkeat naiset toteuttivat toiveitaan Siluetissa ja saivat kaipaamaansa kohennusta ulkonäköönsä. Lue lisää ja katso ennen–jälkeen-kuvat.
10.11.2015 Lue lisää

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia

Potilaiden omat kokemukset kertovat usein parhaiten, mitä toimenpiteeltä, toipumiselta ja lopputulokselta voi odottaa.
7.10.2015 Lue lisää